Tisztelt Versenytárs!

A PartnerNet rendszert (szoftver) fejlesztő Benevolus Független Biztosításközvetítő Ház a Magyar biztosítási piacon működő független biztosításközvetítő cégek számára is elérhetővé kívánja tenni. Felmerül a kérdés, hogy egy versenytárs hogyan tudja garantálni, egy saját fejlesztésű szoftver esetében a tárolt adatok védelmét.
A PartnerNet teljes egészében önálló fejlesztés, saját forrásból finanszírozva, amely szerzői jogvédelem alatt áll, és forráskódjának önkéntes műnyilvántartásba vétele megtörtént.

Ennek ellenére a rendszer bemutatása csupán cégünk számára jelent kockázatot. A bemutatót követően, ha a felek megállapodnak, felhasználói szerződés kötendő, amelyben licensz jogot biztosítunk. Magától értetődően, ebben a felhasználó adatainak védelmét is garantáljuk.
A PartnerNet bemutatása, kötelezettséget a bemutatót megelőzően aláírt titoktartási nyilatkozatban foglaltakon kívül, egyik fél számára sem jelent. A szoftver bemutatása kizárólag arra irányul, hogy a megalapozott döntéshez és a szoftver bevezetéséhez, minden információt megadjunk.

Amennyiben komolyan érdekli a PartnerNet, az alábbi kapcsolat felvételi adatok megadásával jelezze felénk szándékát!


Kapcsolatfelvételi adatok megadása

A kapcsolatfelvételi adatok elküldését követően, a megadott e-mail címre visszaigazolás kerül megküldésre.
A Benevolus Kft. fenntartja a jogot, hogy az érdeklődővel bármelyik elérhetőségen felvegye a kapcsolatot,
illetve hogy a szoftver bemutatását indoklás nélkül megtagadja.


© Minden jog fenntartva! 2014 PartnerNet | 7623 Pécs, Szabadság u. 22.