Rólunk

A PartnerNet értékesítés támogató szoftvert a Benevolus Független Biztosításközvetítő Ház fejlesztette. Cégünkkel kapcsolatban részletes információ érhető el a www.benevolus.hu oldalunkon.
Fontosnak tartjuk, hogy a PartnerNet egyéni és céges érdeklődőit előre tájékoztassuk arról , hogy a biztosítási piacon kvázi versenytársként vagyunk jelen. Az egyéni és céges felhasználói licensz szerződések feltételeiről az általunk szervezett bemutatókat követően részletes tájékoztatást adunk.

A PartnerNet szoftvert az egyik piacvezető biztosító hosszas egyeztetést és hat bemutatót követően, minden tekintetben a piacon- jelenleg elérhető, más szoftvereket évekkel megelőzőnek, magas szakmai és informatikai színvonalúnak találta.
A szoftver tényleges értéke egyértelműen az azt használók számától függ, így érdekünk, hogy más hasonló tevékenységet folytató vállalat számára is elérhetővé tegyük.

A PartnerNet rendszert bemutatók keretében lehet részletesen megismerni az alábbi két kapcsolatfelvételi lap egyikének beküldésével.