Partner

PRO-Partner ingyenes. "Ingyen" azt jelenti, hogy a szoftver használatáért nem kell fizetni, de tudjuk, hogy semmi sincs ingyen. Akkor mi itt a körmönfont turpisság? Semmi. Együttműködést kínálunk, amelynek keretében az általunk fejlesztett szoftver segítségével jelentős plusz bevétel generálódik, akár a meglévő létszám hatékony értékesítés támogatásával, akár a toborzási modul által elért létszámnövekedéssel. A PartnerNet összes funkciójának bevételre gyakorolt pozitív hatását most nem vesszük sorra. A "Partneri" kapcsolat értelemszerűen szorosabb együttműködést jelent, mint külső felhasználóként használni egy szoftvert, ezért ennek részletei személyes megbeszélésen mondjuk el.

A piaci szereplők sokféle szempont szerint különböztethetőek meg. „Kicsik", „nagyok", „erősek" és kevésbé azok. Hogy miért ezek, vagy azok, tulajdonképpen lényegtelen. Ha a fejlődés, növekedés igénye meg van, de azt valamiért nem sikerül elérni, ha a rendelkezésre álló források az innovációhoz nem elegendőek, ha a jelenlegi módszerek nem megfelelőek a szükségszerű növekedéshez, felmerül a kérdés:

Meddig lehet fenntartani a jelenlegi, nem megfelelő pénzügyi egyensúlyt? Erre a kérdésre egy kényszerhelyzet nem tud jó választ adni! Keressen bennünket!


PRO-Partner
Ingyenes!

Funkciók

Eladás: aktív, real time eladási potenciál alapján menedzselt.
 

Ügyfelek: integrált aktív címkezelés, dinamikus ügyfélnyilvántartás, teljes funkcionalitású ügyfélkapcsolat kezelés, teljes értékesítési potenciál analízis, kapcsolt funkciók, igénykezelés.

Szerződések: dinamikus állománylista, dinamikus teljes funkcionalitású szerződéskezelés,rendszer által generált javaslatok, aktív állománygondozás támogatás.

Költségek: A PartnerNet a partneri együttműködéssel nem jelent közvetlen költséget!
 
 

Mobilitás: minden eszközön használható reszponzív felület.
 
 

Létszámnövekedés: Tényleges, egyedüllálló értékesítéstámogatás,felszabadított idő az értékesítés javára, releváns toborzási címanyag.
 

A szoftver által nyújtott összes funkciót nem kívánjuk ezen a felületen felsorolni.

Kezelendő problémák (többek között)

Eladás: a jelenlegi bevétel a jelenlegi módszerek eredménye. Nagyobb bevételhez több üzlet kell. Mivel kívánja elérni?

Ügyfelek: Jó ügyfelet megtartani nehéz! Jó, új ügyfelet találni és megnyerni nehéz. A kettő együtt, szinte lehetetlen. Vagy mégsem?
 

Szerződések: Nincs elég idő az értékesítésre a napi feladatok miatt. Jelenleg tud időt felszabadítani az értékesítőknek?
 

Költségek: A saját vállalkozás, az önálló döntéshozatal, a saját üzletpolitika és célok áldozatokkal járnak. Jelentős növekedés ezek megtartásával is lehetséges. Érdekli?

Mobilitás: A legtöbb feladat elvégzése helyhez kötött. Ez holtidő a bevétel szempontjából. A több jutalék az értékesítőt is meggyőzi hogy Önnek dolgozzon. Önt is meggyőzi a nagyobb bevétel?

Létszámnövekedés: Nincs kínálható tényleges előny a konkurenciával szemben. Az értékesítők kizárólag biztonságos, nagy haszonnal járó váltást preferálnak.

A fel nem sorolt problémákat, nehézségeket szintén nem kívánjuk itt felsorolni, de tisztában vagyunk velük.

Előnyök

Eladás: jelentős teljesítménynövekedés, akár
1 000 000 Ft/fő/év jutaléktöbblet.
 

Ügyfelek: több új ügyfél, jobb ügyfélkör összetétel,erősebb ügyfélkapcsolat, lényegesen kevesebb elvesztett "jó" ügyfél.
 

Szerződések: gyorsan, pontosan, hatékonyan! Alacsony létszám esetén a növekedés csak felszabadított idővel realizálható.
 

Költségek: A nagy szervezetek költséghatékonysága fontos. A kis szervezetek költség hatékonysága életbevágó!
 

Mobilitás: A szoftver bárhol, bármilyen mobil eszközön használható. Az értékesítők mobilitása maximális, nincsenek az irodához kötve.
 

Létszámnövekedés:Az értékesítője a konkurenciával szemben lényegesen több időt tud fordítani az eladásra, úgy hogy ebben az időben tényleges, potenciális ügyeket generál és zár.

Az előnyöket nem felsorolni kell, hanem igazolnunk! Ezt akkor tudjuk megtenni ha Ön úgy dönt, hogy használja a PartnerNet INSpirator szoftvert!

Biztosításközvetítő vállalkozások, egyéni értékesítők számára Partner kapcsolatot ajánlunk! Részletes tájékoztatás személyes megbeszélés keretében!
Növekedjen dinamikusan, keressen bennünket!

Garanciák

A partnereink számára nyújtott garanciákról személyes találkozó keretében adunk tájékoztatást!
Keressen bennünket!

Kedvezmények

0 Ft felhasználói díjból "további kedvezmény nem adható!"

 

EGYSZERI ADATIMPORT

Meglévő ügyfelek, szerződések adatai hosszas, manuális rögzítés nélkül is importálhatók a PartnerNet-be, ha az adatok elektronikus formában rendelkezésre állnak.

SEGÍTÜNK!

MEGLÉVŐ RENDSZEREK

Összekapcsolható-e a PartnerNet a vállalat meglévő más rendszereivel? Igen! Erre minden esetben lehetőség van.
 

NEM PROBLÉMA!

POTENCIÁLOK

A PartnerNet könnyen kezelhető de rendkívül sok potenciál rejlik benne. Az összes funkcióját megismerni és használni az erre szervezett konzultációkon sokkal gyorsabb.

EGYEZTESSÜNK!